FAQ

Mitä coaching on?

Ratkaisukeskeinen coaching on menetelmä, jossa keskustelua ja harjoituksia yhdistämällä coach auttaa asiakasta oivaltamaan uutta, saamaan asiohinsa uutta näkökulmaa ja saavuttamaan tavoitteensa.

Coach ei arvostele, neuvo eikä anna valmiita ratkaisuja, vaan herättelee  coaching-prosessin aikana löytämään juuri sinulle sopivat ratkaisut. Coachin ohjaamana ymmärrät paremmin toimintasi ja ajatustesi taustalla vaikuttavia tekijöitä ja opit hyödyntämään coachilta saamiasi harjoituksia ja ajattelumalleja arjessasi. 

Valmennus on luottamuksellista ja coachia sitoo vaitiolovelvollisuus. Coachaus ei ole terapiaa, vaan siinä ajatukset suunnataan tulevaan ratkaisukeskeisesti. Valmennus voi kuitenkin tukea terapiaprosessia.

Miksi ottaisin valmentajan?

Koska coaching muuttaa elämäsi ja saat elämääsi iloa, selkeyttä ja palaset loksahtelevat paikoilleen. Et enää halua palata entiseen! Löydät sisäiset voimavarasi ja vahvuutesi ja uskallat ottaa ne käyttöön elämässäsi.

Kenelle coaching sopii?

Kaikille. Valmennettavan täytyy olla valmis prosessiin ja muutokseen. Päämäärä selkiytyy ensimmäisten tapaamisten aikana ja löydät sinulle sopivat keinot tavoitteeseesi pääsemiseksi. 

Miten coach voi auttaa minua?

  • Kun suunta on hukassa, kun haluat toteuttaa unelmasi mutta et tiedä mistä aloittaa. 
  • Kun sinulla on tarve selkiyttää ajatuksiasi, oppia hallitsemaan stressiä ja löytää omat voimavarasi. 
  • Olet elämän käännekohdassa mutta et osaa valita suuntaa
  • Olet stressaantunut ja haluat oppia hallitsemaan tunteitasi paremmin
  • Haluat löytää keinoja ajankäytön hallintaan
  • Kaipaat apua työssäjaksamiseen