Valmentajasi

Moi, olen Ailukka, LCAF Certified Coach®, sairaanhoitaja, RYT-200 joogaopettaja.

 Tarjoan ratkaisuja ratkaisukeskeisen valmennuksen, mindfulnessin ja joogan menetelmin elämän eri osa-alueille. Erityisen lähellä sydäntäni ovat työhyvinvointi, toimiva johtajuus, keho-mieliyhteyden löytäminen ja mielenterveyden tukeminen. Minulta löytyy osaamista ja kokemusta monelta elämänalueelta ja olen tehnyt pitkän uran sairaanhoitajana. Hoitajan työssä olen käyttänyt ratkaisukeskeisiä menetelmiä asiakkaiden kokonaisvaltaisessa hoidossa. 

Olen jo pitkään ollut kiinnostunut coachaavasta työotteesta, mutta lopullisesti minut toi alalle oma kokemukseni pitkään kestäneestä ylisuorittamisesta, stressistä ja niiden aiheuttamista uupumisista, burn-outista. Sain ymmärryksen siitä, kuinka paljon oma ajatusmaailma vaikuttaa jaksamiseen ja heijastaa myös ympäröivään maailmaan. Mielenrauha sekä ymmärrys itseä ja muita kohtaan löytyy meistä itsestämme ja vaatii rohkeutta pysähtyä kuuntelemaan omaa sisäistä ääntään. Se ei todellakaan ole aluksi helppoa mutta sitäkin palkitsevampaa!

Olen myös saanut niin työssä kuin omassa elämässänikin huomata, että ihminen on todellakin kokonaisuus ja sen ymmärtäminen on holistisen hyvinvoinnin perusta. Burn-out, masennus, ahdistus ja uupumus ovat aikakautemme suurimpia sairastuttajia ja minulla on tieto-taitoa erityisesti näiden ehkäisyssä ja hoidossa. Joogasta on iso hyöty terveyden edistämisessä, mielen hyvinvoinnin ylläpitämisessä ja erityyppisistä sairauksista toivuttaessa. Paras hyöty toki saavutetaan ennaltaehkäisevästi sitä harjoittamalla, ennen kun keho sairastuu.

Valmennettavanani saat käyttöösi kaiken osaamiseni ja autan sinua löytämään ratkaisut itsestäsi. Opit itsesi johtamista ja voit hyödyntää valmennuksessa saamiasi työkaluja elämän eri tilanteisiin.

Yksilövalmennusten lisäksi teen räätälöityjä ryhmävalmennuksia ja tiimivalmennuksia. Valmennukseni tarjoaa yrityksellesi mahdollisuuden yritystäsi ymmärtävään, ulkopuoliseen ja luotettavaan ohjaukseen koko henkilöstön hyvinvoinnin maksimoimiseksi. Esimiesvalmennus tarjoaa esimiehille ja johtajille työkaluja valmentavaan johtamiseen ja omaan jaksamiseen.