Valmentajasi

Olen Ailukka Hovi, coachisi. Tarjoan ratkaisuja coachaavin menetelmin elämän eri osa-alueille. Erityisen lähellä sydäntäni ovat työhyvinvointi ja mielenterveyden häiriöiden ehkäisy. Minulta löytyy osaamista ja kokemusta monelta elämänalueelta ja olen tehnyt pitkän uran sairaanhoitajana. Hoitajan työssä olen käyttänyt ratkaisukeskeisiä menetelmiä asiakkaiden kokonaisvaltaisessa hoidossa. 

Olen myös saanut niin työssä kuin omassa elämässänikin huomata, kuinka keho-mieli -yhteyden toiminta ja tunnistaminen on holistisen hyvinvoinnin perusta. Olen opiskellut mindfulnessia ja käyn joogaohjaajan opintoja jotta voisin auttaa ihmisiä entistä monipuolisemmin olemaan hyväksyvästi läsnä kehonsa ja mielensä kanssa. Burn-out, masennus, ahdistus ja uupumus ovat aikakautemme suurimpia sairastuttajia ja minulla on tieto-taitoa erityisesti näiden ehkäisyssä ja hoidossa. Haluan auttaa sinua löytämään oman menestystarinasi sillä kaikki on mahdollista!

Valmennettavanani saat käyttöösi kaiken osaamiseni ja autan sinua löytämään ratkaisut itsestäsi. Opit itsesi johtamista ja voit hyödyntää valmennuksessa saamiasi työkaluja elämän eri tilanteisiin.

Working flow -valmennukseni tarjoaa yrityksellesi mahdollisuuden yritystäsi ymmärtävään, ulkopuoliseen ja luotettavaan ohjaukseen henkilöstön hyvinvoinnin maksimoimiseksi. Valmennuksessa käytetään yksilövalmennusta yhdistettynä työpajoihin, koulutuksiin ja johdon valmennukseen.